Voortgezet onderwijs

Alice Bekke & Partners biedt een breed aanbod aan nascholing en begeleiding voor het voortgezet onderwijs. Hiermee verrijkt u de kennis en expertise van u of uw team en ontstaan inzichten die direct toepasbaar zijn.

U bent hier: Home » Voortgezet onderwijs

Nascholing

Zowel voor schoolbesturen als leerkrachten in het voortgezet onderwijs is er een breed aanbod van nascholing. Onze expertise richt zich op onderwijskundige en pedagogische inhouden. Hierbij kunt u denken aan thema’s als:  Passend onderwijs, omgaan en voorkomen van gedragsproblemen, hoogbegaafdheid, differentiëren, klassenmanagement en communicatie.

Aanbod nascholing voortgezet onderwijs:

Opleiding

Wij adviseren directies, besturen en samenwerkingsverbanden. Hierbij denken we mee over actuele thema’s op pedagogisch en onderwijskundig terrein.

Aanbod opleiding(en) voortgezet onderwijs:

Begeleiding

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan leerkrachten. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen zoals klasmanagement, reflectie op eigen handelen en ondersteuning bij sociaal-emotionele ontwikkeling.
Lees meer over begeleiding

Advies

Wij adviseren directies, besturen en samenwerkingsverbanden. Hierbij denken we mee over actuele thema’s op pedagogisch en onderwijskundig terrein.
Lees meer over advies

Coaching

Wij bieden verschillende vormen van coaching, aan zowel leerkrachten als leidinggevenden.
Lees meer over coaching

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.