Begeleiding

Alice Bekke & Partners biedt een breed aanbod aan nascholing en begeleiding voor het voortgezet onderwijs. Met onze begeleiding verrijkt u de kennis en expertise van u of uw team en ontstaan inzichten die direct toepasbaar zijn.

U bent hier: Home » Voortgezet onderwijs » Begeleiding

Veelzijdige begeleiding

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding aan leerkrachten. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen zoals klasmanagement, evaluatie van handelen en ondersteuning bij sociaal-emotionele ontwikkeling.

Begeleiding in de praktijk

Onze praktijkgerichte benadering is een effectief middel bij leerkrachten die bijvoorbeeld ordeproblemen ervaren in de groep, integreren na een periode van afwezigheid of moeite hebben met het klassenmanagement. Daar waar nodig vindt begeleiding plaats op de werkvloer.

Persoonlijke afstemming

Tijdens de begeleidingstrajecten kunnen we in afstemming met de leerkracht een plan van aanpak opstellen om groepsprocessen te beïnvloeden. De leerkracht krijgt verschillende handreikingen aangeboden om weer grip op de groep te krijgen. Videointeractiebegeleiding (SVIB) kan onderdeel uitmaken van deze begeleiding.

Maatgerichte benadering

We geloven in een benadering die is afgestemd op de praktijk van de leerkracht. Tijdens het traject werken we aan een aantal persoonlijke leerdoelen, waarbij hij zelf samen met ons de leerdoelen bepaalt.

Direct inschrijven Vragen? Neem contact op

Terug naar boven

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.