Advies

Wij bieden directies, besturen en samenwerkingsverbanden breed onderwijskundig advies. Bijvoorbeeld op het gebied van klasmanagement, evaluatie van handelen en ondersteuning bij sociaal-emotionele ontwikkeling.

U bent hier: Home ┬╗ Voortgezet onderwijs ┬╗ Advies

Actuele kennis als basis

Hoe kan uw organisatie een betere samenwerking met ouders krijgen? En hoe bereidt u uw team voor op meer combinatiegroepen? Dit zijn slechts een paar vragen waarmee u ongetwijfeld te maken krijgt als u werkzaam bent in een directie, bestuur of samenwerkingsverband in het onderwijs. Deze vraagstukken vaak zijn veel veelzijdiger en complexer dan zij in het eerste opzicht lijken. Daarom is het een goed begin om advies in te winnen van een partij met veel brede kennis van en inzicht in het onderwijs.

Advies op maat

Veel thema’s zoals samenwerking, combinatiegroepen, doorstroom en hoogbegaafdheid kennen we als geen ander. Wij adviseren u dan ook graag om zo samen met u vragen die voor u actueel zijn te beantwoorden. Alleen met uw context en praktijk in gedachten kunnen we tot de meest geschikte oplossingen komen.

Direct inschrijven Vragen? Neem contact op

Terug naar boven

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.