mindset

U bent hier: Home » Basisonderwijs » Workshops » Workshop positieve mindset

Hoe kan het dat sommige kinderen genieten van uitdagingen, hard willen werken om hun doelen te bereiken en zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen? Dit terwijl anderen het liefst alleen gemakkelijke opdrachten uitvoeren en zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder knie te krijgen en geen fouten durven te maken?

Onderzoek heeft aangetoond dat niet alleen talent de mate van succes bepaalt. De wijze waarop we uitdagingen aangaan is nog belangrijker. Kinderen helpen bij het ontwikkelen van een groeimindset is een  taak voor professionals in het onderwijs.

Pipi-Langkous-300x211

Voor wie is de workshop bedoeld?

Leerkrachten en intern begeleiders van primair onderwijs die hun leerlingen willen ondersteunen bij het verleggen van hun grenzen en leerlingen willen laten ervaren dat fouten maken juist leerzaam is en dat je met doorzettingsvermogen veel kunt overwinnen.

 

blije vrouw

Wat leer je?

Je leert op welke wijze je een positieve mindset bij kinderen (en jouzelf)!! kunt stimuleren. We reiken materialen en middelen aan die je direct kunt gebruiken. We gaan onder andere  in op:

  • Mindset (verdiepend)
  • Werking lerende brein
  • Zelfregulatie
  • Praktische handvaten  voor in de klas

Door middel van afwisselende en actieve werkvormen word je uitgedaagd om zelf de verdieping te zoeken.

Docenten: De workshop wordt verzorgd door Sandy van Spronsen en Alice Bekke. Sandy is een specialist op het gebied van hoogbegaafdheid, hetgeen niet betekent dat er alleen ingegaan wordt op hoogbegaafde leerlingen.

 

  • mindset meisje

Praktische informatie

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent. We plannen bij voldoende deelnemers een bijeenkomst in.

IMG_2450

Direct inschrijven Vragen? Neem contact op

Terug naar boven

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.