Workshop ‘Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong’

De eerste jaren van de basisschool zijn niet alleen spannend voor de kleuters, maar ook voor de leerkrachten! Zij maken kennis met hun nieuwe leerlingen en ontdekken gaandeweg steeds meer wat deze kleuters kunnen.

U bent hier: Home » Basisonderwijs » Nascholing » Hoogbegaafdheid » Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong

Behoefte aan meer

Als leerkracht van groep 1 en 2 ontmoet je zo ook leerlingen die meer aan blijken te kunnen dan de rest. Dit kan een aantal lastige vragen oproepen. Je vraagt je bijvoorbeeld af wat je de kleuter kan aanbieden, zodat het zich goed ontwikkelt en hoe dit binnen de geplande activiteiten past. De workshop ‘Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong’ biedt handvatten waarmee je ook deze kinderen kunt laten opbloeien in de klas.

IMG_2370

Wat leer je van deze workshop?

Je gaat aan de slag om binnen jouw situatie verrijkende activiteiten voor de kleuters te ontdekken, te bedenken en in te zetten. Hierbij maken we niet alleen gebruik van de reguliere ontwikkelingsmaterialen in de groep: we gaan ook dieper in op de manier waarop je vragen kunt stellen aan de kinderen.

IMG_2451

Praktische informatie

Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten van groepen 1 en 2.

IMG_2196

Maatgerichte workshop

We hechten er veel waarde aan dat je na het volgen van nascholing verbeteringen ziet in je dagelijkse praktijk. Daarom gaan wij ook in deze workshop dieper in op jouw situatie. Vanuit deze maatgerichte benadering geven we antwoorden op vragen die voor jou relevant zijn en leren we je theorie om te zetten in uw praktijk.

iStock_000019847116_small

Direct inschrijven Vragen? Neem contact op

Terug naar boven

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.