Workshop ‘Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong’

De eerste jaren van de basisschool zijn niet alleen spannend voor de kleuters, maar ook voor de leerkrachten! Zij maken kennis met hun nieuwe leerlingen en ontdekken gaandeweg steeds meer wat deze kleuters kunnen.

U bent hier: Home » Basisonderwijs » Nascholing » Hoogbegaafdheid » Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong

Behoefte aan meer

Als leerkracht van groep 1 en 2 ontmoet u zo ook leerlingen die meer aan blijken te kunnen dan de rest. Dit kan een aantal lastige vragen oproepen. U vraagt zich bijvoorbeeld af wat u de kleuter kan aanbieden zodat het zich goed ontwikkelt en hoe dit binnen de geplande activiteiten past. De workshop ‘Kleuters met ontwikkelingsvoorsprong’ biedt handvatten waarmee u ook deze kinderen kunt laten opbloeien in de klas.

IMG_2370

Wat leert u van deze workshop?

U gaat aan de slag om binnen uw situatie verrijkende activiteiten voor de kleuters te ontdekken, te bedenken en in te zetten. Hierbij maken we niet alleen gebruik van de reguliere ontwikkelingsmaterialen in de groep: we gaan ook dieper in op de manier waarop u vragen kunt stellen aan de kinderen.

IMG_2451

Praktische informatie

Deze workshop is bedoeld voor leerkrachten van groepen 1 en 2 en worden gegeven in Enschede.

IMG_2196

Maatgerichte workshop

We hechten er veel waarde aan dat u na het volgen van nascholing verbeteringen ziet in uw dagelijkse praktijk. Daarom gaan wij ook in deze workshop dieper in op úw situatie. Vanuit deze maatgerichte benadering geven we antwoorden op vragen die voor u relevant zijn en leren we u theorie om te zetten in uw praktijk.

iStock_000019847116_small

Direct inschrijven Vragen? Neem contact op

Terug naar boven

Onze referenties

Neem vrijblijvend contact op

Bel 06 53838308 of ga naar de contactpagina.